Здраве и красотаКлюкиСвободно времеСемействоЗа дома

Как да спечеля един милион долара?

 

Дали е възможно? –Да, напълно възможно е! На Алекс Тю са му трябвали няколко минути.

 

Когато бил отчаян, с празни жобове, с липсата дори на чорапи, на Алекс му дошла страхотна идея, идея за милион долар!

 

Обаче как е достигнал до тази идея? Възможно ли е и ние да го направим, да превърнем идеята за нещо дребно в милион долар?!

 

Той взел лист хартия и написал „Как да имам успех”. На второ място е написал „Как да стана милионер”, а след това започнал да нахвърля мислите и идеите си на този лист. Само след 20 минути вече идеята за Страница за Един Милион Долара е факт!

 

Той е решил да продаде пиксели! Да, прочетохте го правилно, да продаде пиксели.

 

(Пикселите са точките, които съставят компютърния екран). 21 годишният младеж, за да може да запише следващия семестър в университета е започнал да продава пиксели, като рекламно място, на стойност 1 долар на пиксел.

 

Започнал с празен лист хартия, помислил няколко минути, написал най-важните въпроси и след двайсетина минути по-късно вече имал отговор на въпроса си как да спечели един милион долара. А след 4 месеца и 2000 клиенти, парите му са на сметката! Алекс вече може да запише следващия семестър, а даже и да си купи чорапи! cheeky

 

Ако и Вие искате да направи един милион долара, използвайте силата на мозъка си и положителното мислене. Всеки може да има страхотни идеи, които ще го изтласкат към върха! Стига наистина да го иска.

 

Когато поискате нещо много силно, Вселената ще Ви го даде!